Menu Sluiten

Agenda

Ontpopt! on tour

Datum: 10 juni 2023
Tijd: 14:00 - 17:00

“Ontpopt! on tour” trekt tussen woensdag 7 juni en zondag 11 juni door Deurne met een resem aan gratis, culturele activiteiten.

Kronenburg, Silsburg, Bosuil, Vliegveld en Eksterlaar krijgen er de buurtmobiel op bezoek met workshops, voorstellingen en muziek voor jong en oud.

Je kan de Tuinfluiter op zaterdag 10 juni vinden in de tuin van zuurdesembakkerij “Bloemberen” in de Boekenberglei met een workshop

” focacciatuinen ” maken.

Nieuws

  • Samenwerking met Bio-& boerderijwinkel “Het Vaarthof” Schoten


    Hoewel de asperges de hoofdteelt blijven, komen er ook producten van andere collega’s in het Vaarthof terecht! U kan groenten- en fruitmanden van Jaan en Marc van de Biohoeve bestellen en afhalen, schapenvelletjes van de Jos of zuivelproducten van De Ploeg.

    Sinds kort kan je ook boeketjes van de Tuinfluiter afhalen of bestellen in Het Vaarthof.

  • Samenwerking met het project “GOED GEKNOT” van de Regionale Landschappen.

    Knotbomen zijn van onschatbare waarde voor de natuur. Zij hebben echter een regelmatig beheer nodig. Afhankelijk van de boomsoort moeten knotbomen elke 5 tot 9 jaar geknot worden. Dankzij het project ””Goed Geknot” van de Regionale Landschappen worden eigenaars van knotbomen gekoppeld aan vrijwillige knotters. De knotters (houtzoekers) onderhouden de bomen gratis en krijgen als tegendienst het brandhout mee naar huis.

    Tijdens de maand december gaan we helpen met een ploeg knotters van “Goed geknot”.